"Loading..."

Intrebări frecvente

Intrebări frecvente

Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări

Cele mai frecvente întrebări legate de chip tuning

RaceChip GTS/GTS Black sunt modulele premium de la RaceChip, cu suport de aplicatie pe telefon, iar Racebox este propriul nostru modul.

Powerbox-ul este plasat între comenzile motorului și senzorii de motor. Schimbăm comunicarea. Powerbox-ul preia datele actuale ale motorului de la motor și îl optimizează în funcție de situația de conducere. Powerbox-ul influențează cum ar fi cantitatea de injecție, perioada de injecție, timpul de injecție a combustibilului și presiunea aerului de încărcare. Optimizarea conduce la o îmbunătățire a puterii motorului și la o performanță sporită care are ca rezultat economii de combustibil.

Da. Fiecare Powerbox este special conceput și programat pentru un motor și comenzile corespunzătoare. Acest lucru oferă o ajustare optimă și o dezvoltare a performanței pentru vehiculul dvs.

Da, powerbox-ul poate fi reconfigurat in functie de model, si in functie de compatibilitate cu noua masina. Insa daca motorul este identic, nu trebuie reconfigurat.

Da, prin comportamentul adaptat la condus, powerbox-ul poate reduce considerabil consumul de combustibil. Cuplul mărit, care are loc în primul rând în treptele inferioare și mijlocul RPM, vă permite să schimbati mai devreme, ceea ce înseamnă că vehiculul dvs. este condus cu o valoare globală a RPM mai mică.

Da. Motorul dezvoltă mai mult cuplu și putere, iar acest lucru mărește stresul.

Totuși: motoarele sunt proiectate pentru mai multă putere de către producător. Acest lucru permite producătorului să ofere niveluri de performanță chiar mai mari și să integreze evoluțiile viitoare în componentele existente. Mai mult, stresul crescut apare numai în timpul utilizării totale a puterii.

Deoarece powerbox-ul intra in functiune numai când aveți nevoie de putere (de exemplu, în timpul accelerației), atunci componente precum motorul, ambreiajul, transmisia și frânele sunt împinse doar la niveluri prudente din punct de vedere tehnic. Toate funcțiile de protecție (programul de urgență) rămân intacte. Se recomandă ca orice tip de reglare a motorului să efectueze întotdeauna întreținerea regulată, cum ar fi cureaua de transmisie, schimbările de ulei etc.

Atunci când este utilizat în mod corespunzător, nu există o reducere a speranței de viață.

Dacă se utilizează puterea maximă, atunci tensiunea motorului crește. Pe de altă parte, nivelul general al RPM și frecare interioară rezultată în motor pot fi reduse prin comportamentul optimizat al cuplului.

Da, componentele asociate cu motorul sunt acoperite de garanție. Noi, cei de la Racebox, suntem siguri de siguranța și calitatea produselor noastre de reglare a cipurilor.

Garanția de 2 ani a motorului este inclusă la achiziționarea GTS și GTS Black, si Racebox Nitro, si de 1 an la modulele inferioare.

Garanția motorului este disponibilă pentru toate vehiculele de până la 3 ani, cu maxim 100.000 km.

În caz de avarie, Racebox va fi răspunzătoare pentru o sumă de până la 10.000 EUR fără nici un excedent. În plus, garanția motorului se aplică chiar dacă garanția producătorului a expirat.

Da, in functie de motor, este relativ usor de instalat. La unele este necesara interventia unei persoane cu macar putine cunostinte.

Da! Asa cum ai montat powerbox-ul, asa il poti si demonta si face masina stock.

Cele mai frecvente întrebări privind reglarea accelerației

Vehiculele moderne utilizează pedale de accelerație electronice. Producătorul definește relația dintre poziția pedalei și deschiderea clapetei de accelerație din motor și, adesea, stabilește un răspuns ușor letargic la mișcarea pedalei. Aici intervine pedalbox-ul:

Este introdus între senzorul pedalei de accelerație și ECU. Semnalele provenite de la pedala de accelerație sunt amplificate sau atenuate, în funcție de faza de reglare selectată. Rezultatul este că timpul necesar reacționării motorului este scurtat sau prelungit.

Pedalbox-ul are 7 (sau 5 in functie de modelul ales) etape de tuning înseamnă pentru a putea regla răspunsurile motorului la gustul dumneavoastră. Puteți comuta cu ușurință de la reacții relaxate, eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil la răspunsuri ascuțite, ca într-o mașină sport.

Pedalbox-ul nu schimba puterea masinii, doar imbunatateste raspunsul acceleratiei si al motorului.

Combinarea powerbox-ului cu pedalbox-ul vă va ajuta să accesați cea mai bună performanță a mașinii. Creșterea semnificativă a puterii și a cuplului livrate prin powerbox se potrivesc perfect cu răspunsul optimizat al accelerației de la pedalbox, ambele vă vor oferi o experiență impresionantă de conducere.

Dar puteți utiliza modurile Eco pentru a profita la maximum de cuplul motorului dvs. pentru a reduce consumul de combustibil fără a vă sacrifica confortul.

Producătorii stabilesc pedala de accelerație pe mașinile lor pentru a vă mulțumi majoritatea șoferilor. Pedalbox vă permite să acordați răspunsul accelerației automobilului în funcție de dvs. și condițiilor de conducere în care vă aflați.

Pedalbox poate fi instalat în toate mașinile moderne. Timp de aproximativ 20 de ani, mașinile au utilizat semnale electronice pentru a transmite comenzi de la pedala de accelerație, mai degrabă decât cabluri. Răspunsul la accelerație este îmbunătățit semnificativ, indiferent de motor sau cutie de viteze.

Nu. Ca si produs este identic hardware si estetic, insa difera software-ul in functie de masina si motor.

Da, 2 ani.

Desigur. Vine cu instructiuni

VREI MAI MULTA PUTERE?