"Loading..."

XLR PEDAL BOX

Aceleratie mai buna; design inovativ; 7 moduri de condus.

RaceChip XLR – dinamica condusului

Am dezvoltat RaceChip XLR pentru a crește receptivitatea pe șosea. Sistemul nostru inovator de reglare a accelerației permite să reglezi reacțiile motorului dupa propriul gust - alegeți din 7 etape separate. Vei iubi dinamica îmbunătățită a mașinii tale - promitem.

Performanțele motorului nu sunt afectate de RaceChip XLR, dar îl poti accesa mai rapid și direct. Experimenteaza răspunsuri mult mai clare - nu aștepta ca, comenzile să treacă sau frustrantele "pauze pentru gândire" ale masinii.

Cel mai bun lucru: instalarea e simpla si nu necesita nici un fel de cunostinte de specialist. Incearca acum!

Multe argumente care favorizeaza XLR:

Raspuns al acceleratiei imbunatatit
7 moduri separate
Usor de instalat
Merge perfect cu chip tuning

Inovativul XLR

Brainbox - centrul nervos

Brainbox monitorizează și controlează toate procesele implicate în optimizarea răspunsului accelerației.

Optiunea de control 1:
Controller

RaceChip XLR poate fi controlat convențional folosind un controler nou conceput care este conectat prin cablu la Brainbox. Conducătorul auto poate utiliza controlerul pentru a selecta oricare dintre etapele de tuning în orice moment.

  • 7 moduri
  • Operatiune rapida si intuitiva/li>
  • Display LED

Inclus in aceasta optiune:
Brainbox + Controller

Optiunea de control 2:
Aplicatie pe telefon

RaceChip oferă posibilitatea de a controla XLR direct de pe aplicația RaceChip care rulează pe majoritatea smartphone-urilor. RaceChip XLR comunică cu telefonul prin Bluetooth.

  • 7 moduri
  • Operatiune rapida si intuitiva
  • Control wireless al modurilor de condus
  • Aceeasi aplicatie si pentru Racebox
  • Update automat de soft

Inclus in aceasta optiune:
Brainbox + Controller + App control

O piesă puternică de hardware

Brainbox – centrul nervos

Brainbox este centrul nervos al XLR-ului și nu doar controlează procesele necesare pentru a optimiza răspunsul accelerației, ci și comunică prin Bluetooth cu aplicația RaceChip, ceea ce înseamnă că puteți controla XLR direct de pe telefonul smartphone.

Dimensiunea compactă a Brainbox (aproximativ 70 x 80 mm) permite montarea ușoară în zona picioarelor. Deoarece este atât de plat, nu limitează deloc picioarele șoferului. Poate fi fixat aproape oriunde în zona picioarelor, de exemplu în sloturile sau orificiile existente.

Usor de controlat

Controleaza raspunsul acceleratiei folosind aplicatia pe telefon

RaceChip este prima companie care oferă tuning de accelerație cu control de pe telefon. Combinația vă oferă cea mai ușoară cale de a controla reacția accelerației vehiculului. RaceChip XLR se conectează direct cu aplicația RaceChip de pe smartphone prin Bluetooth.

Dacă aveți deja un modul RaceChip pe mașină, XLR este un add-on perfect, iar utilizarea lor împreună este chiar mai ușoară - puteți controla ambele module din smartphone-ul șoferului folosind aceeași aplicație.

7 moduri cu caracteristici diferite de condus

Dinamica condusului asa cum vrei tu

XLR iti permite sa alegi intre: Eco+, Eco, Neutral, Sport, Sport+, Race and Race+. Fiecare mod imbunatateste raspunsul pedalei de acceleratie a masinii tale, iar in Race+ o transforma dintr-o masina puturoasa intr-o masina sport.

Poti monta controller-ul unde vrei tu in masina.

7 moduri cu caracteristici diferite de condus

Cum functioneaza

RaceChip XLR este instalat între senzorul pedalei de accelerație și unitatea de comandă a motorului. În funcție de modul ales al XLR, amplifică sau reduce semnalele transmise de senzorul pedalei de accelerație, în conformitate cu caracteristicile definite de inginerii noștri. Efectul este că poți alege modul în care mașina ta reacționează la intrarea accelerației.

2 moduri Sport (S, S +) și 2 moduri Race (R, R +) ascuțesc răspunsul accelerației, accelerarea timpilor de reacție ai motorului, făcându-l rapid ca și o masina sport. 2 moduri ecologice (E, E +) încetinesc reacția motorului la mișcările clapetei de accelerație. În traficul greu al orașului și pe călătorii lungi, acest lucru vă poate ajuta să reduceți consumul de combustibil. Puteți selecta N dacă nu doriți sau nu trebuie să folosiți XLR, iar mașina dvs. este din nou stock.

XLR este disponibil pentru orice masina echipata cu acceleratie eletronica, chiar daca motorul este aspirat, turbo, supercharged, electric sau hybrid.

Simplu si usor de inteles
– instalat in doar cativa pasi usori

1. Scoate cablul din pedala la conexiune.

2. Conecteaza Brainbox in conexiune/adaptor.

3. Fixeaza Brainbox pe o suprafata neteda in spatiul picioarelor.

4. Pentru a controla: conecteaza Controller-ul la Brainbox, sau configureaza aplicatia.

5. Gata! acum, du-te la plimbare!