"Loading..."

Performante cu pana la
30% mai mari

Simplu, Testat, Sigur.

Bun venit in noua liga.

Descopera noua experienta de condus

+30%

30% MAI MULTA PUTERE

IMPULS SUPERB

+30%

30% MAI MULT CUPLU

ACCELERATIE MAI PUTERNICA

Mai multa putere, mai mult cuplu, impuls superb, acceleratie mai puternica si reactii imbunatatite: vei iubi noile abilitati pe care Racebox le va da masinii tale.

Foloseste-ti masina la capacitatile ei ascunse. Racebox nu doar da totul la maxim - optimizeaza totul inteligent in functie de limitele motorului tau si uzura lui.

Motorul tau are un plus de putere ascuns.

Foloseste-l la intregul potential cu Racebox.

De ce unele modele cu acelasi motor au puteri diferite? De regula, singura diferenta se afla in electronica. Componentele sunt aceleasi - software--ul face diferenta.

Racebox functioneaza pe acelasi principiu.

Ne putem folosi de rezervele de putere ale motorului tau pentru a te bucura de performantele unei masini mai puternice, cu doar o fractiune din pretul pe care l-ai plati pe o masina mai puternica.

Chiar daca masina ta are un motor puternic din fabrica, inginerii au lasat loc de niste extra-putere, pentru a lua in calcul conditiile climatice si calitatea combustibilului din jurul Lumii.

Plug & Play

TPerformanta de astazi.

Motoarele de astăzi sunt controlate electronic folosind software. Dispozitivele plug-in Racebox accesează acest software prin mini-computere special dezvoltate, care sunt la fel de avansate și sofisticate ca sistemele OEM de ultima generație, echipate de producători de renume.

Aceasta este singura modalitate prin care software-ul de optimizare Racebox poate înregistra, optimiza și retransmite numărul mare de parametri implicați și menține calitatea superioară a produsului pe care ne-o dorim.

Clienții noștri sunt adesea uimiți de modul în care produsele noastre high-tech sunt prietenoase cu utilizatorii. Tehnologia este sofisticată, dar instalarea este rapidă și ușoară. Și experiența de conducere? E fantastica.

Ecnomiseste combustibil cu Racebox

Economie de combustibil si performanta marita. 2 in 1.

Performante imbunatatite combinate cu economii de combustibil.

Vei beneficia de amandoua. Fara compromis.

+30%

PANA LA 30% MAI MULTA PUTERE SI CUPLU

-15%

PANA LA 15% CONSUM SCAZUT

Cu Racebox nu trebuie să alegi între o performanță mai bună sau o economie de combustibil mai bună. Cu Racebox le ai pe amândouă. Beneficiați de performanțe îmbunătățite, precum și de o autonomie sporita prin utilizarea chipurilor sofisticate de tuning.

PANA LA 15% CONSUM SCAZUT

Economisesti bani si protejezi mediul cu Racebox

Cu un condus corespunzator, poti economisi pana la 15% combustibil folosind Racebox.

Produsele noastre sunt concepute pentru a reduce consumul de combustibil. Bucura-te de puterea in plus cand vrei sa te distrezi, si economisesti combustibil și bani în timp ce conduci cu viteze mai mici.

Optimizarea cuplului

O medie de RPM (turatii/minut) mai mica = consum mai mic

Pe scurt, consumul de carburant al unui motor depinde in principiu de 2 factori:

Un factor relevant este capacitatea cilindrica motorului. Sau, cu alte cuvinte, mărimea și numărul cilindrilor, care sunt umpluți cu carburant în timpul fazei de injecție. Celălalt factor determinant este frecvența (= RPM) la care cilindrii sunt umpluți cu combustibil. Conducerea cu un RPM mediu mai mic, cu alte cuvinte cu in trepte mai mari, îmbunătățește economia de combustibil. Acesta este secretul tehnologiei noastre de economisire a combustibilului.

RACECHIP GTS

Chipul premium. Performante si calitate uimitoare

Performante si calitate fenomenale

Chipul premium pentru masina ta. Hardware-ul de ultimă generație, harti specifice motorului și un pachet de servicii complet vin împreună pentru a vă aduce o experiență de conducere pe care o veți iubi.

+30%HP
+30%Nm
7 fine tuning
harti
Pana la 15%
economii de combustibil
2-ani garantie pe motor
(pana la 5,000 EUR)
1x reprogramare
daca schimbi masina
Control prin aplicatie pe telefon
(Optional +50 EUR)

The upgrade for performance cars:

2-ani garantie pe motor
(pana la 10,000 Euro)
Warm-up timer
pregateste motorul
2x reprogramari
daca schimbi masina

Mai multa putere cu ajutorul telefonului

Aplicatia RaceChip iti permite sa selectezi puterea motorului. Cu aplicatia poti si dezactiva RaceChip, aducand masina in starea stock.

3 moduri
distincte
Warm-up timer
ajustabil
Harti reglabile
individual
Update de soft
automat
Suport tehnic
avansat
Integrat cu
RaceChip XLR

Apogeul pentru masinile de top

Cel mai bun de acest fel pentru mașinile de înaltă performanță. Hardware de ultima generatie, software up-to-the-minute, tehnologie ultra moderna (pana la 7 canale analogice si digitale), pachet complet de siguranta si service - tot ce vrea un pasionat.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei experiențe de conducere intensă pe serpentine, o accelerație puternică de la semafor sau puterea brută pe autostrada, RaceChip GTS Black este răspunsul.

Alte beneficii ale RaceChip GTS Black:

2-ani garantie pe motor
(pana la 10,000 Euro)
Warm-up timer
pregateste motorul
2x reprogrammari
daca schimbi masina

RACEBOX

Sistemul nostru - Viziunea noastra

100% satisfacție clienților

Motivația și aspirația powerbox-ului Racebox se specializează în chiptuning (TuningBox, PowerBox). Echipa de management și dezvoltare de la Racebox poate privi înapoi peste 40 de ani de experiență de curse în motorsport. Acestea includ cursele de Formula 2 (EC), Campionatul Mondial în curse de motociclete, curse go kart, Supermoto și, cel mai recent, clasa națională Superbike, Viteza in Coasta, Time Attack, si Anduranta pe Circuit.. Această experiență de tuning de la curse se combină cu lucrările inginerești de detaliu din regiunea auto din Stuttgart. Prin angajamentul nostru s-a dezvoltat chiptuning-ul modern cu Racebox. Puterea crescută cu Racebox (PuningBox) este vizibilă, iar răspunsul accelerației a fost de asemenea îmbunătățit. Ne concentrăm asupra calității direct din inima orașului Baden-Württemberg, de aceea produsele noastre sunt proiectate, dezvoltate și fabricate direct de noi. Bazați-vă pe abilitățile de inginerie șvăbească. În Racebox, folosim procesoare moderne. Acestea permit o îmbunătățire rapidă a cartografierii motorului. Echipa de management și dezvoltare a Racebox a dezvoltat software-ul de mulți ani. Acum, toată experiența și cunoștințele putem sa le împachetăm în powerbox-ul nostru pentru a putea oferi un astfel de produs interesant. Oferim Chiptuning PowerBox cu un software special pentru vehiculul dvs. Aceasta corespunde setării de bază la livrare. Cu toate acestea, aveți posibilitatea de a regla PowerBox-ul în funcție de dorințele dvs. în mod individual și foarte convenabil. Combinația de procesoare rapide de până la 72Mhz (numai pentru Nitro) și software sofisticat face Racebox un produs excelent.

Pentru carcasă folosim aluminiu, care este echipat cu o garnitură specială din plastic moale și un dop special dezvoltat și rezistent la apă. În acest fel, interiorul poate fi protejat de apă și murdărie. Gradul de etanșeitate al etanșeității este IP 67, care corespunde unui standard relativ ridicat. Pentru conectorii noștri, am decis să ne dezvoltăm propria noastră astfel încât să putem fi siguri că înregistrările de date sunt transferate rapid și sigur. Cu ajutorul telecomenzii, puteți activa și dezactiva modelul de top din interiorul vehiculului. Racebox (opțional) oferă energie la apăsarea unui buton. Cu produsele noastre, consumul de combustibil și performanța nu mai sunt în conflict. De aceea, cu acestea puteți reduce consumul de combustibil cu până la 1 litru cu același stil de conducere și, astfel, puteți contribui la o mobilitate mai bună.

Powerbox-ul nostru

Cu Racebox puteți obține o performanță suplimentară de până la 31% pentru unele mașini. Puterea exactă suplimentară pe care o descoperiți, dacă ați selectat mașina în elementul de meniu "selecție mașină".

Cu PowerBox-ul nostru garantăm 100% satisfacție clienților. Dacă acest lucru nu este valabil pentru dvs., vom face cu ușurință o ajustare gratuită a PowerBox-ului. Scopul nostru este să vă satisfacem complet și să vă oferim plăcere în produsele noastre.

Alte beneficii ale RACEBOX:

2-ani garantie pe motor
(pana la 10,000 Euro)
Warm-up timer
pregateste motorul
2x reprogrammari
daca schimbi masina

Plug & Play

Extrem de sofisticat

Sporuri de performanta precum OEM

Optimizare de software

În prezent, producătorii de automobile construiesc doar câteva motoare de bază și diferențiază puterea de ieșire prin intermediul unității de control electronice: același hardware, dar cu software diferit.

Noi, cei de la Racebox suntem experți absolut în software-ul de tuning auto. Datele din ECU sunt citite de software-ul nostru de tuning și optimizate individual.

In acest mod, te poti bucura de un upgrade de putere de pana la 30%.

Ne folosim doar de rezervele de putere ale motorului tau, si ramanem sub limita lui, ceea ce este important pentru a pastra fiabilitatea. Sistemele de protectie si limitarile motorului raman intacte.

Simplu. Testat. Sigur. RaceChip.

Tehnologie complexa. Instalare simpla.

Instaleaza Racebox in doar cateva minute.

Sistemul RaceChip Plug & Drive: puteți instala cu ușurință toate modulele software de tuning auto, fără cunoștințe și instrumente de specialitate. Ai nevoie doar de 10-15 minute.

Vei primi instructiuni special pentru masina ta, si exista videoclipuri cu instructiuni pentru multe modele in baza noastra de date.

Performanta si siguranta
merg mana in mana

Pachetul de garantie si calitate RaceChip

Intotdeauna ne straduim pentru performante si calitate de top.

Pachetul de garantie si calitate RaceChip pentru tine si masina ta.

GARANTIE
PE MOTOR
GARANTIE EXTINSA
DE PRODUS
SE FOLOSESTE DE
REZERVELE DE PUTERE
PROTECTIE DE MOTOR
ACTIVA
MADE IN GERMANY

Vă puteți bucura pe deplin de efectul Racebox fără cele mai mici ezitări. Pentru noi, menținerea siguranței motorului și a sistemelor de protecție a motorului reprezintă o prioritate maximă.

Știm cât de sigure și de înaltă calitate sunt produsele noastre. Beneficiați direct de acest lucru cu pachetul nostru extins de calitate și garanție.

Garantie pe motor

Protectie maxima pentru motor si cea mai mare siguranta pentru tine

  • Toate componentele importante ale motorului sunt acoperite
  • Pana la 10.000EUR in caz de pagube
  • Nedeductibil
  • Chiar daca garantia masinii a expirat

Ca si tuner, cu cele mai înalte standarde de calitate pentru produsele pe care le dezvoltăm, este de la sine înțeles că oferim propria noastră garanție pentru motoare pentru modulele premium de tuning. Se aplică tuturor componentelor relevante ale motorului de la arborele de antrenare a osiei până la transmisie către turboc. Prin urmare, sunteți mereu în siguranță și vă puteți bucura pe deplin de experiența de tuning a cipurilor RaceChip.

Garantia pe motor de 2 ani este inclusa cu modulele GTS si GTS Black; garantia pe motor de 1 an este inclusa cu RS.

Garantia este valabila pentru masinile inscrise in: Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Italy, Romania Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland and United Kingdom.